2009. augusztus 2., vasárnap


Húúúú, régen írtam már. Azóta sok minden történt. Július 23-án szakítottunk T-vel. Már bánom hogy összejöttem vele. Kiderült így két hónap után, hogy még mindig a volt nőjét szereti...én inkább nem mondtam semmit. Inkább nem árultam el a kulisszatitkokat. B-vel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, össza akar költözni Zegen velem...hát nem tudom hogy mi lesz belőle, lehet hogy semmi. Szeretem. De olyan nehéz az egész. Olyan sok a távolság köztünk. De nagyon szeretem. Soha senkit nem szerettem ennyire. Sz. azt mondta, hogy ha ő kell nekem akkor senki nem tart vissza. Akkor csináljam azt, amit a szívem mond. Jó volt vele akkor, egy éve. Siófokon. És már nagyon hiányzik.
Would you dance, if l asked you to dance? Would you run, and never look back? Would you cry, if you saw me crying? And would you save my soul, tonight? Would you tremble, if I touched your lips... I can kiss away the pain. I will stand by you forever....

De nehéz az iskolatáska!!! 3 hét és vizsgázom. 4 tantárgy, két napra...félek tőle, mint a tűztől. Úgy érzem hogy nem tudok semmit, ami szerintem valóban így van, de tanulok rá. Soha életemben nem tanultam ezeket, soha nem tanították nekem, és így kell vizsgáznom belőlük. Elég nehéz lesz. Bár remélem átrúgdosnak!:)
Kitartás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése